Англо-холандската нефтена компания Shell ще инсталира зарядни устройства за електрически

...
Англо-холандската нефтена компания Shell ще инсталира зарядни устройства за електрически
Коментари Харесай

Shell инсталира първите в Югоизточна Азия електрически зарядни станции

Англо-холандската нефтена компания Shell ще конфигурира зарядни устройства за електрически коли на станциите за зареждане в Сингапур. Те са първите за Югоизточна Азия, написа Reuters.

Услугата за зареждане на електрически транспортни средства " Shell Recharge " ще бъде налична в 10 бензиностанции в Сингапур до октомври тази година. Това съставлява към 20% от комерсиална мрежа на компанията в островния град-държава, излиза наяве от известие на Shell.

В него се споделя още, че станциите нормално зареждат от 0% до 80% за 30 минути и са съвместими с множеството електрически транспортни средства в Сингапур.

Изследване, поръчано от Shell за настройките на жителите за електрически транспортни средства, сочи, че 52% от жителита на Сингапур не купуват електрически коли, защото считат, че в града-държава няма задоволително станции за зареждане.

" За да извърши задачите, свързани с опазването на околната среда и преодоляването на климатичните промени, Сингапур се нуждае от повече чиста сила за бизнеса, семействата и превоза ", декларира Ау Ках Пенг, ръководител на бизнеса на Shell в островния град -държава.

От компанията възнамеряват да усилят броя на електрическите зарядни станции през идващите месеци и даже да предложат още енергийни решения с възобновими източници като това. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР