Английското подразделение на Honda обяви, че компанията е разпродала цялата си квота

...
Английското подразделение на Honda обяви,
че компанията е разпродала цялата си
квота
Коментари Харесай

Honda разпродаде Civic Type R Limited Edition във Великобритания

Английското поделение на Honda разгласи, че компанията е разпродала цялата си квота от специфичната серия Civic Type R Limited Edition още преди който и да било от клиентите да е съумял да види автомобила.

От Honda UK споделят, че с общо 100 автомобила предназначени за европейския пазар, 20-те представителя на Civic Type R Limited Edition, които ще тръгнат по британските пътища, ще бъдат едни от редките гледки за 2020 година.

, който е оценен на 39 995 британски лири, се отличава от "стандартната " версия на Honda Civic Type R с намаляване в тежестта, подобрена динамика и заричане за още по-голямо удоволствие за лидера на пътя.

В оборудването на Civic Type R Limited Edition, който тежи с съвсем 50 кг по-малко в сравнение с Civic Type R, са включени 20-цолови BBS алуминиеви джанти, особено Sunlight Yellow жълто екстериорно зветово осъществяване, стилизиран интериора с тапициран с Alcantara волан и други.



Honda Civic Type R Limited Edition е оборудвана с двулитров VTEC Turbo мотор с максимална мощност от 320 конски сили и максимален въртящ миг от 400 Нм, и е в положение да извърши класическото ускоряване от 0 до 100 км/ч за 5.7 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР