Английското подразделение на DS Automobiles обяви, че компанията вече приема предварителни резервации

...
Английското подразделение на DS Automobiles
обяви, че компанията вече приема
предварителни резервации
Коментари Харесай

Електрическият DS 3 CROSSBACK E-TENSE с първи доставки във Великобритания през януари

Английското поделение на DS Automobiles обяви, че компанията към този момент приема предварителни резервации за закупуването на първия в историята на марката напълно електрически автомобил- DS 3 CROSSBACK E-TENSE.

Електромобилът DS 3 CROSSBACK E-TENSE, първите доставки на който във Англия се очаква да бъдат осъществени в началото на идната година, ще се предлага в нива на съоръжение, които ще бъдат подобни на тези на версията му със стандартно задвижане, а базовата му цена за страната е избрана на 32 350 английски лири.

За екстравагантния си стилен SUV модел DS 3 CROSSBACK E-TENSE от DS Automobiles разясняват, че е разработен без каквито и да било компромиси, като бъдещите му собственици и техните спътници ще могат да разчитат на интериор шир и товарен обем идентичен с този на версиите на модела с двигател с вътрешно горене.

В същото време обаче, електрическият автомобил е в състояние да предложи придвижване в чист електрически режим от към 200 благи или 320 километра. Задвижването на се осъществява чрез електромотор с мощност от 136 конски сили и въртящ момент от 260 Нм и позиционирана под пода литиево-йонна батерия с потенциал от 50 kWh, а спомагателна успеваемост се постига благодарение на системата за регенериране на спирачната сила и при движение по инерция.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE ще предложи опция за управление в три съществени режима- ECO за оптимален пробег, NORMAL и SPORT, а при наличност на апаратура за бърз заряд (100 kW) батерията може да бъде дозаредена с 80% за 30 минути. От компанията са предвидили и опция за поръчка на домашна зарядна апаратура, която дава обещание пълен заряд за 8 часа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР