Английското подразделение на Audi разкри първите подробности за новото поколение на спортното

...
Английското подразделение на Audi разкри
първите подробности за новото поколение
на спортното
Коментари Харесай

Идва новото AUDI RS 6 AVANT

Английското поделение на Audi разкри първите детайлности за новото поколение на спортното комби RS 6 AVANT и разгласи, че първите му доставки към клиенти ще бъдат осъществени през януари следващата година.

Новото AUDI RS 6 AVANT дава обещание да предложи на бъдещите си притежатели нарастване в максималната мощ в следствие на комбинирането на V-образен, осемцилиндров TFSI (twin-turbo) мотор с вътрешно горене и хибридна самозареждаема MHEV хибридна система.

От Audi разясняват, че с изключение на предните порти, тавана и вратата на багажника, всички останали детайли на новото RS 6 AVANT са особено създадени. Сериозен акцент в екстериора на комбито са неговите 21-цолови джанти, които в комбинация с променените калници увеличават ширината му с по 4 сантиметра от двете страни на автомобила.

Четирилитровият TFSI мотор на RS 6 AVANT е в състояние да генерира максимална мощност от 600 конски сили и максимален въртящ миг от 800 Нм. Внушителното комби дава обещание опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.6 секунди, границата от 200 км/ч се доближава за 12 секунди, а максималната му скорост на придвижване е електронно лимитирана на 250 км/ч.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР