Английското първенство вече е в разгара си и сега е

...
Английското първенство вече е в разгара си и сега е
Коментари Харесай

Bet365 прогнози за неделните мачове от Висшата лига

Английското състезание към този момент е в разгара си и в този момент е точния миг да се възползвате от за нови клиенти, защото през идната седмица ще има пауза за национални тимове. Поредната супер неделя във Висшата лига ще ни предложи цели 6 дуела. Програмата започва от 14:00 българско време, когато Лестър посреща Уест Хем Юнайтед, а Саутхемптън е хазаин на Уест Бромич Албиън. Два часа по-късно са мачовете сред Арсенал - Шефийлд Юнайтед и Уулвърхемптън - Фулъм. Голямото дерби на кръга започва в 18:30, когато на стадион „ Олд Трафорд " ще се завърне в търсене на победа за неговия Тотнъм над някогашния му клуб - Манчестър Юнайтед. В края на деня, от 21:15, първенецът Ливърпул ще желае да продължи сполучливата си серия в гостуването на Астън Вила.

Арсенал - Шефийлд Юнайтед

„ Артилеристите " стартираха сезона по прелестен метод. Първо взеха скалпа на Ливърпул с дузпи, с цел да извоюват първия трофей за сезона - Къмюнити Шийлд. Последваха две победи за състезание, против Фулъм и Уест Хем. За купата на Лигата пък бе отхвърлен Лестър. В третия кръг Арсенал отстъпи на блестящия Ливърпул, само че единствено няколко дни по-късно изхвърли „ мърсисайдци " от Карабао Къп.

Шефийлд Юнайтед бе приятната изненада на предишния сезон, само че по всичко наподобява, че тимът страда от по този начин наречения „ синдром на втория сезон ". Отборът няма победа от началото на сезона, а във Висшата лига към този момент натрупа три следващи загуби, освен това „ остриетата " не са отбелязали даже гол.

От Bet 365 оферират невероятния коефициент от 1.57 за победа на Арсенал и съгласно нас това няма по какъв начин да се пропусне.

Манчестър Юнайтед - Тотнъм

Юнайтед почива в първия кръг, а по-късно позволи откриваща загуба с 3:1 от Кристъл Палас. След това обаче „ алените дяволи " са съвършени и записаха три следващи победи. Първо бе надигран Лутън в шампионата за Купата на Лигата. Последва скандална победа за състезание с 3:2 над Брайтън, белязана от намеси на Видео Асистент Рефера. Същия противник бе надигран и няколко дни по-късно за Карабао Къп.

Тотнъм е най-натоварения тим от началото на сезона, откакто на „ шпорите " се наложи да преодолеят цели три квалификационни кръга в Лига Европа. Отборът на Жозе Моуриньо започва сезона със загуба от Евертън, последва доста сложна победа в Пловдив над Локомотив. Три дни по-късно бе надигран Саутхемптън. След това „ белите " отстраниха северно македонците от Шкендия в Лига Европа, а във Висшата лига реализираха тъждество против Нюкасъл. За купата на Лигата пък бе преодолян Челси, въпреки и след осъществяване на дузпи. Този четвъртък пък Тотнъм разгроми Макаби Хайфа с цел да си подсигури място в групите на Лига Европа.

Интересно, от бет365 считат, че Манчестър Юнайтед е изявен любимец в мача, а залога за 1-ца се търгува на коефициент 1.85. Равенството е оценено на 3.80, а за победа на гостите коефициентът скача до 4.00. Според нас Жозе Моуриньо няма да допусне загуба на този стадион и ви предлагаме да опитате залога X2 обилно оценен на 1.83 от Бет365.

Астън Вила - Ливърпул

Двубоя опълчва два тима с съвършена статистика. Бирмингамци почиваха в първия кръг, само че по-късно записаха две победи над Фулъм и Шефийлд Юнайтед. Шампионите от Ливърпул пък към този момент натрупаха три следващи победи. Първо бе надигран тима на Лийдс, като победното попадение за 4:3 падна чак в края на срещата. След това обаче „ алените " демонстрираха същинското си лице и с лекост победиха лондонските грандове . Трудно е да повярваме, че Астън Вила може да спре стремежа на мърсисайдци, само че пък и коефициент от 1.30 за 2-ка не наподобява толкоз впечатляващо. За това, ние ви съветваме да опитате пазара „ и двата тима да отбележат гол ", където ставката към този момент е 1.90.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР