Английското кралско семейство ще организира още една сватба. Принцесата на

...
Английското кралско семейство ще организира още една сватба. Принцесата на
Коментари Харесай

Джак бе само сервитьор, но след броени дни ще се ожени за принцеса

Английското кралско семейство ще провежда още една женитба. Принцесата на Йорк Юджини се сгоди за дългогодишния си другар Джак Бруксбанк, стана ясно през вчерашния ден.

Юджини, която е на 27-години, е осмата подред за заместничество на английския трон. Тя е по-малката от двете дъщери на херцозите на Йорк Андрю и Сара.

Мъжът, който следва да стане най-новия член на британското кралско семейство, е някогашен сервитьор, който се отхвърля от висшето си обучение и от работа във финансовата промишленост в Лондонското сити, с цел да се занимава със заведения.

Джак Бруксбанк е наследник на експерт-счетоводителя Джордж Бруксбанк и неговата брачна половинка Никола.

Сред предците на 31-годишния Джак е и Стамп Бруксбанк, който е шеф на Централната банка на Англия през 18-и век.

Джак Бруксбанк се образова в елитното учебно заведение Стоу в Бъкингамшир, където таксата е 10 000 паунда на период, а измежду някогашните му ученици личат имена, като Ричард Брансън и Джон Сейнсбъри.

Вместо да последва доста от съучениците си и да вземе финансова тапия от университет, след което да проработи в Лондонското сити, Джак получава поддръжката на родителите си и стартира да работи незабавно след учебно заведение, насочвайки се към работа в заведения.

Той стартира като сервитьор и работи в заведението Admiral Codrington в Челси.

Там Джак Бруксбанк се среща с предприемача Пиърс Адам, който го взема на работа в друго заведение на име The Markham Inn, също в Челси.

Адам разказва Бруксбанк като 'феноменален' чиновник, който с наслада се занимава с проблеми с личния състав и с клиентите.

През трите години, в които работи в Markham, Джак се среща с принц Хари и неговия другар Гай Пели и стартира да се движи в кралските кръгове.

'В Markham Inn се занимавах с най-различни странни хора и всеки имаше своите условия. Опознах също по този начин локалните, които обичах', споделя Джак за времето си в Markham.

 View image on Twitter
От там той се мести като шеф на нощния клуб Mahiki в Мейфеър, който е един от най-ексклузивните клубове в страната и е обичан на принц Хари и на други членове на кралското семейство.
Въпреки че, съгласно някои данни, той отпразнува 21-ия си рожден ден (когато към момента не е познавал принцеса Юджини) в танци с гола стриптизьорка, Джак твърди, че не прекарва доста време в използването на алкохол с посетителите на заведенията, в които работи.

Преди време Джак е заявявал: 'Тръгвам си от работа в 11 часа вечерта и се прибирам у дома. Не съм доста по алкохола. Хората си мислят, че купонясваме доста, само че в действителност не е по този начин. В моя случай аз се прибирам у дома и виждам филм.'

Той обаче се оказва, че познава сносно бизнеса с питейни заведения, така предходната година става дипломат на първокласната марка текила Casamigos, измежду чийто съоснователи е холивудската звезда Джордж Клуни.



Джак и Юджини са показани един на различен от общи познати преди повече от три години, по време на ски почивка в Швейцария.

'Двамата неотложно бяха привлечени един от различен и от този момент съвсем не са се разделяли,' споделя техен другар.

Юджини учи в Нюкасъл, когато двамата се срещат, а Джак работи в Лондон, само че двамата съумяват да запазят връзката си.

След месеци клюки, Джак е предложил брак на своята принцеса в Никарагуа по-рано този месец, а от кралското семейство оповестиха, че двамата ще станат семейство през есента.

Източник: Profit.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР