Английският вицешампион Манчестър Сити спечели гостуването си на Олимпиакос с

...
Английският вицешампион Манчестър Сити спечели гостуването си на Олимпиакос с
Коментари Харесай

Манчестър Сити с комфортна победа като гост на Олимпиакос

Английският вицешампион Манчестър Сити завоюва гостуването си на Олимпиакос с 1:0 и се класира за осминафинал в Шампионската лига. Момчетата на Джосеп Гуардиола имаха огромно преимущество, само че мъчно стигаха до положения.

Манчестър Сити упражни доста сериозен напън през първото полувреме. Футболистите на Олимпиакос се бранеха с 10 индивида в личното си наказателно поле и съвсем не поглеждаха напред.

Голямото предимство не донесе доста положения пред вратата на Олимпиакос. Все отново гостите стигнаха до гол в 36-ата минута. Стърлинг беше изведен отляво. Английският национал отигра топката с пета към ъгъла вратарското поле и Фил Фодън от комфортна позиция направи резултата 0:1
 Снимка 506940
Източник:

След почивката нищо не се промени. Сити натискаше, само че и към този момент стигаше до по-опасни обстановки. " Гражданите " благородно пропускаха да отбележат гол.

Гърците повече наблягаха на защитата, само че към този момент поглеждаха и напред. Португалският вратар на Олимпиакос Зе Са стана воин на мача, с няколко блестящи спасявания.

В 88-ата минута Константинос Фортунис нямаше шанс, като диагоналният му удар му от воле мина до лявата греда на вратата, защитавана от Едерсон. Малко по-късно Сисе не уцели задачата след удар с глава от близко. Това бяха всичките положителни обстановки за домакините в целия дуел.

След този триумф Манчестър Сити има 12 точки от 4 мача. На второ място е Порто, който по-късно през днешния ден гостува на Олимпик Марсилия и има 6 точки от 3 мача. Олимпиакос е с 3 точки, а френският отбор ще опита през днешния ден да открие точковия си актив.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР