Английският Тотнъм Хотспър е в готовност да усили допълнително офертата

...
Английският Тотнъм Хотспър е в готовност да усили допълнително офертата
Коментари Харесай

Тотнъм засилва още повече офертата за звездата на Бетис

Английският Тотнъм Хотспър е в подготвеност да усили в допълнение офертата си към Реал Бетис за полузащитника Джовани Ло Селсо. До това решение са стигнали в лондонския клуб, откакто Бетис отклони първото предложение на „ шпорите”.

Финалистът в Шампионската лига направи предложение от 53 милиона паунда за някогашния халф на Пари Сен Жермен, само че от испанския клуб са отхвърлили тази оферта. Клаузата в контракта на Ло Селсо с отбора от „ Бенито Виямарин” е 88,9 млн. паунда, а през този сезон играчът вкара 16 гола и подаде за шест други във всички съревнования.

Тотнъм надалеч не желае да доближава тази сума, само че Mirror написа, че ще има наново предложение с усъвършенствани условия за „ зелено-белия” отбор от Андалусия през лятото.

Бетис ще опита да задържи оптимално дълго футболиста през лятото, откакто Ло Селсо ще бъде част от селекцията на Аржентина за Копа Америка. Именно представянето на играча за „ албиселесте” ще е от решителен фактор за решението на Реал Бетис.

Тотнъм въпреки всичко се оглежда и за различен вид като плеймейкър, като Юлиан Дракслер от ПСЖ е също алтернатива. Полузащитникът на Спортинг Лисабон Бруно Фернандеш е опция. Всичките тези имена са спрягани за „ Тотнъм Стейдиъм”, в случай че Кристиан Ериксен бъде трансфериран през това лято.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР