Английският Тотнъм е осъществил контакт с ръководството на Щутгарт относно

...
Английският Тотнъм е осъществил контакт с ръководството на Щутгарт относно
Коментари Харесай

Тотнъм стартира офанзива за френски национал

Английският Тотнъм е осъществил контакт с управлението на Щутгарт по отношение на възможен трансфер на бранителя Бенжамен Павар. 22-годишният десен краен защитник се трансформира в една от приятните изненади на приключилия Мондиал в Русия, като бе със сериозна роля за извоюваната международна купа на Франция. В Тотнъм виждат Павар като съвършен заместител на Тоби Алдервейрелд, за който се твърди интензивно, че ще премине в Манчестър Юнайтед.

Въпреки че в края на предходната година подписа нов контракт с Щутгарт до 2021 година, в договора на Павар попада откупуваща уговорка в размер на 35 милиона евро. Интересното е, че тази уговорка може да бъде задействана чак през лятото на 2019 година.

Според информациите в международната преса, измежду претендентите за подписа на надарения френски защитник са още тимовете на Байерн Мюнхен, Атлетико Мадрид и Пари Сен Жермен. От управлението на Щутгарт обаче признаха, че няма да бързат да се разделят с играча. " Не крием, че в контракта на Бенжамен има откупуваща уговорка, която може да бъде задействана през 2019. Ако обаче той изрази предпочитание да играе при нас и през идващия сезон, то с наслада ще откажем офертите за него, без значение от парите “, съобщи пред Билд спортният шеф на клуба Михаел Решке. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР