Английският шампион Манчестър Сити възлага надежди на производителя на екипите

...
Английският шампион Манчестър Сити възлага надежди на производителя на екипите
Коментари Харесай

Ман Сити се надяват на помощ от Puma в битката за Халанд

Английският първенец Манчестър Сити разпорежда очаквания на производителя на екипите на отбора Puma да помогне за привличането на нападателя на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд.

Германската компания, които са спонсори както на „ жителите “, по този начин и на „ вестфалци “, желаят да обвържат норвежкия национал с контракт. В момента Халанд има договор с Nike за още дре години, само че от Puma са подготвени да предложат на нападателя сериозна оферта на стойност от 50 милиона паунда за четири години.

Ако Халанд се обвърже с немския тръст, то от Ман Сити могат да бъдат на полпозишън в борбата за неговия автограф поради тесните им бизнес връзки с Puma, написа "Daily Star ".

В допълнение към дълготрайната договорка, контрактувана сред клуба и компанията през 2019 година, която е на стойност от към 650 милиона паунда за 10 години, контракти с Puma имат още мениджъра Хосеп Гуардиола, Кайл Уокър, Едерсон и Александър Зинченко.

Очаква се за Халанд да се борят редица европейски грандове през идващото лято, в това число Манчестър Юнайтед, Челси, Ливърпул, Пари Сен Жермен и Реал Мадрид.

EXCLUSIVE: Man City hoping Puma can play wildcard in them landing £150m striker Erling Haaland
— Daily Star Sport (@DailyStar_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР