Английският шампион Манчестър Сити не се отказва от преследването си

...
Английският шампион Манчестър Сити не се отказва от преследването си
Коментари Харесай

Последен опит: Ман Сити с финална оферта за Хари Кейн

Английският първенец Манчестър Сити не се отхвърля от преследването си на звездата на Тотнъм Хари Кейн. Както е известно, „ жителите “ имат засилен интерес към британския капитан и ще насочи финалната си оферта за голмайстора до края на тази седмица, твърди „ Telegraph “.

Според информацията „ небесно-сините “ ще създадат това макар обстоятелството, че мнението на президента на „ шпорите “ Даниел Леви не се е трансформирало и той няма желание да продава огромната си звезда през това лято, в случай че не получи най-малко 150 милиона паунда за него.

Трансферният прозорец затваря на 31 август, а Тотнъм няма да има и задоволително време да откри съответен заместител на Кейн, което също затруднява сходен трансфер.

Изданието не показва каква тъкмо ще е последната оферта на Сити. За да има триумф обаче, тя би трябвало да бъде оптимално близо до желаните 150 милиона. Наскоро се писа, че от „ Етихад “ са подготвени да предложат 120 милиона паунда в брой и ще бъдат включени спомагателни бонуси, с което цялата оферта да се приближи до тези 150 милиона.

Вчера Кейн записа първи минути за Тотнъм през този сезон, откакто се появи като запаса при успеха с 1:0 над Уулвърхемптън. Гостуващата агитка, която поддържаше лондончани на „ Молиню “ посрещна топло нападателя, а в края го приветства, макар че неговото предпочитание е да напусне в посока Манчестър Сити.

Man City poised to make final move for Harry Kane this week after striker makes cameo in Spurs' narrow win over Wolves / reports
— Telegraph Sport (@TelegraphSport)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР