Английският производител на луксозни суперспортни автомобили McLaren Automotive обяви, че компанията е

...
Английският производител на луксозни
суперспортни автомобили McLaren Automotive
обяви, че компанията е
Коментари Харесай

McLAREN произведе кола № 20 000

Английският производител на луксозни суперспортни коли McLaren Automotive обяви, че компанията е отбелязала сглобяването на своята кола с пореден номер 20 000.

Юбилейният представител на McLaren Automotive- изпълнен в Chicane Grey цвят 600LT Spider с десен волан, е бил създаден в комплекса на марката в Уокинг.

От McLaren Automotive споделят, че с цел да отговори на нарасналото търсене, през миналата календарна година компанията е сглобила малко над 4800 автомобила, само че през следващите няколко години капацитетът няма да бъде усилват фрапантно и ще бъде към 5000 коли.

"Въпреки че търсенето на нашите продукти продължава да се усилва, ние имаме за цел да балансираме по такъв начин, че да запазим ексклузивността на нашата марка и нашите клиенти ", споделя Майк Флюит, изпълнителен директор на McLaren Automotive.

, който ще бъде произведен в лимитиран тираж и с цена стартираща от 201 500 британски лири, е оборудван с 3.8-литров, V-образен, осемцилиндров турбоагрегат, който генерира оптималната мощ от 600 конски сили и оптимален въртящ миг от 620 Нм.

Автомобилът се форсира от 0 до 100 км/ч за само 2.9 секунди, което е изцяло сравнимо с това при 600LT Coupе.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР