Английският полузащитник Джуд Белингам е един от четиримата първоотборници на

...
Английският полузащитник Джуд Белингам е един от четиримата първоотборници на
Коментари Харесай

Джуд Белингам сред четиримата най-големи звезди на Реал Мадрид в опасност за сблъсъка с Манчестър Сити

Английският полузащитник Джуд Белингам е един от четиримата първоотборници на Реал Мадрид, застрашени да пропуснат реванша от конфликта си с Манчестър от Шампионската лига Сити, в случай че получи жълт картон на Бернабеу във вторник.

Общият брой жълти картони се нулира след четвъртфиналите, предписание, въведено преди десетилетие, с цел да се предотврати пропускането на играчите на финала на надпреварата посредством струпване на резервации в по-ранни кръгове. При предходната система Челси отиде на финала през 2012 година без Бранислав Иванович, Рамирес и Раул Мейрелеш, до момента в който самите Реал Мадрид бяха без Шаби Алонсо за финала през 2014 година, откакто той получи картон в реванша от полуфиналната им победа над Байерн Мюнхен.

Белингам получи два картонени картона в груповите етапи, по време на победа като посетител на Наполи и друга победа с 3-2 против Унион Берлин. Трети жълт картон би го предиздвикал да пропусне реванша, само че в случай че 20-годишният футболист успее да резервира най-хубавото си държание вкъщи и на открито срещ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР