Английският Уулвърхамптън може да прибегне до услугите на съда, във

...
Английският Уулвърхамптън може да прибегне до услугите на съда, във
Коментари Харесай

Уулвърхамптън съди БФС?

Английският Уулвърхамптън може да прибегне до услугите на съда, по отношение на преотстъпването на двама от футболистите си в Локомотив (Пловдив), написа "Меридиан мач ".

Както стана ясно, разполагаем е проблем с картотеките на Силвен Десланд и Джордън Греъм. Двамата футболисти бяха преотстъпени на "черно-белите " часове преди крайния период за изходящи прехвърляния от Англия. От Уулвс са изпратили всички нужни документи, които са стигнали в точния момент до родната централа, само че не са били регистрирани.

Така двамата състезатели останаха без права за мача с Царско село. Клубът от Висшата лига може да предяви иск за пропуснати изгоди към БФС, в случай че техните футболисти не престават да не могат да вземат участие в публични срещи и да се обиграват, каквато е била задачата на договорката с Локо (Пд).

След консултация с адвокати, управлението на отбора от "Лаута " е било решително, че казусът им може да бъде решен от президента на родната централа Борислав Михайлов, които да разпореди служебна картотека за левия халф и нападателя.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР