Английският национал Рахийм Стърлинг може да бъде считан за играч

...
Английският национал Рахийм Стърлинг може да бъде считан за играч
Коментари Харесай

Стърлинг може да се счита за футболист на Челси, представят го до часове

Английският национал Рахийм Стърлинг може да бъде считан за състезател на Челси. Вчера (12 юли) офанзивният футболист е минал медицински прегледи в Лондон и е подписал контракта си. Вечерта пък някогашният състезател на Ливърпул е отпътувал за Лос Анджелис, с цел да се причисли към новите си съотборници.

Договорът на крилото е до юни 2027 година с алтернатива за удължаването с спомагателни 12 месеца. Манчестър Сити ще получи за Стърлинг 47,5 милиона паунда, които може да се усилят до 50 милиона със заложените бонуси. Самият състезател пък ще получава по 300 000 паунда на седмица на „ Стамфорд Бридж “. Очаква се прехвърлянето да бъде разгласен публично в идните часове.

Вероятно Стърлинг ще дебютира за новия си тим или идващия четвъртък в дуела против Шарлът, или идната събота, когато Челси излиза против Арсенал в дуела за „ Флорида Къп “.

Стърлинг ще бъде първият трансфер на новия притежател Тод Боули. Очаква се доста скоро клубът да завърши и привличанията на Калиду Кулибали и Нейтън Аке.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР