Английският национал Кайл Уокър не знае името на собствения си

...
Английският национал Кайл Уокър не знае името на собствения си
Коментари Харесай

Английски национал не знае името на сина си

Английският национал Кайл Уокър не знае името на личния си наследник цели четири месеца след раждането му. Защитникът на Манчестър Сити стана баща след мимолетна връзка с модела Лорин Гуудман. Двамата се разделиха по време на бременността на хубавицата, само че взеха решение да запазят бебето.

Сега Лорин отглежда детето като самотна майка, само че към момента не е решила по какъв начин да го кръсти. Моделът се колебае сред две имена, само че не бърза с избора. Заради пандемията от COVID-19 управляващите в Англия дават по-дълъг период за вписване на новородените бебета.
 Лорин разкрива, че отрочето й е същинско умалено копие на Кайл Уокър. За майката раждането е същинско знамение, защото преди този момент лекарите са били безапелационни, че не може да зачене по натурален метод.

От своя страна Уокър бе спретнат от годеницата си Ани Килнър макар изневярата с Лорин. Двамата са дружно от 10 години и имат три деца. Бранителят на Манчестър Сити към момента усеща виновност към спътницата си в живота и пробва по всевъзможен метод да завоюва още веднъж доверието й. Наскоро той заплати 24 000 паунда, с цел да може Ани да отиде с частен аероплан до Испания.
 Футболистът обезпечава всичко належащо и за някогашната си държанка. Тя ще получава солидна прехрана за развъждането на към момента безименния си наследник от Уокър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР