Английският национал Калвин Филипс е готов да играе пълни 90

...
Английският национал Калвин Филипс е готов да играе пълни 90
Коментари Харесай

Калвин Филипс е готов за цял мач

Английският национал Калвин Филипс е подготвен да играе цялостни 90 минути за британския народен тим на Световното състезание против Франция, само че допуска, че селекционерът Гарет Саутгейт още веднъж ще заложи на Деклан Райс.

" Да, подготвен съм, само че и Дек е здрав. Той възобнови тренировки и се усеща добре. Ако се случи нещо нежелано, аз съм подготвен за 90 минути и ще направя всичко по силите ми за тима, тъй като ми се играе допустимо най-вече. Независимо дали ще играе Дек, или аз, и двамата ще се раздадем до дъно ", сподели той, представен от Ройтерс.

Филипс знае, че ще бъде мъчно да измести от титулярния състав Джордан Хендерсън, Джуд Белингам и Райс, които се показват чудесно от началото на шампионата. Дори и това трио обаче ще се затрудни против французите и Килиан Мбапе.

" Момчетата, които играят, се оправят извънредно добре. Аз персонално бих избрал себе си, само че те си правят работата и носят положителни резултати. Всеки, който селекционерът избере в стартовите 11, е подготвен за предизвикването ", съобщи Райс и добави, че англичаните се приготвят да спрат мощното нахлуване на французите.

" Мислим по какъв начин да спрем освен Мбапе, само че и Жиру и Гризман. В момента работим върху тактиката ".
 Джуд Белингам: Халанд постоянно ме развеселява
Джуд Белингам: Халанд постоянно ме развеселява

Той е готин човек, разяснява футболистът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР