Английският национал Джуд Белингам в крайна сметка е с изкълчен

...
Английският национал Джуд Белингам в крайна сметка е с изкълчен
Коментари Харесай

Джуд Белингам е с изкълчен глезен

Английският национал Джуд Белингам в последна сметка е с навехнат гален по време на вчерашния мач на Реал Мадрид с Жирона от испанското състезание, приключил 4:0, оповестиха от клуба.

Футболистът напусна терена в 57-ата минута, малко откакто вкара своя втори гол в срещата, която опълчи първите два тима в класирането. След триумфа обаче Белия балет дръпна с пет точки пред скромния тим от Каталония, който се трансформира в същинска сензация с представянето си.

След направените през днешния ден проби от лекарския екип на Реал Мадрид се оказа, че Белингам е с висока степен на изкълчване на глезена на левия крайник. Няма изясненост какъв брой време тази травма ще го извади от терена, се споделя в известието на клуба от испанската столица.

Във вторник Реал Мадрид гостува на Република България Лайпциг в първи осминафинал в Шампионската лига и по всяка възможност играчът въобще няма да пътува за Германия.

В момента той е и лидер при голмайсторите в Примера дивисион с 16 точни попадения, а отборът му има 61 точки от 24 мача в класирането. Следващата им среща за състезание е посещение на скромния мадридски отбор Райо Валекано на 18-и този месец.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР