Английският нападател Хари Кейн обобщи представянето на тима в квалификационния

...
Английският нападател Хари Кейн обобщи представянето на тима в квалификационния
Коментари Харесай

Хари Кейн: Очакваше се да победим с пет или шест на нула

Английският нападател Хари Кейн заключи представянето на отбора в квалификационния мач за Евро 2024 против Република Северна Македония (1:1).

„ Знаехме, че ще бъде сложен мач против порядъчен тим, който играе на терен, на който е мъчно да играем в нашия жанр на игра. Губехме с 0:1 през мача поради противоречива дузпа. Беше прелестно да съм на терена, тъй като постоянно се пробвам да оказа помощ на тима, без значение дали играя 90 или 10 минути. За нас беше значимо да изравним резултата - тъпо, че не успяхме да вкараме втори гол. Мисля, че беше автогол, съвсем съм сигурен. Ако някой трябваше да вкара втория гол, това щяхме да сме ние.

В мача с Малта бяхме невнимателни с топката, а този път имахме дребна неточност при контраофанзива и противоречива дузпа. Играхме с тим, който се очакваше да победим с 5:0 или 6:0, само че те свършиха добра работа, с цел да отстраняват Италия в плейофите за Световното състезание. Можем в действителност да се гордеем с метода, по който организирахме квалификационния кръг “, сподели Кейн, представен от BBC.

В крайното класиране Англия зае първо място в група C с 20 точки, Република Северна Македония остана на четвърта позиция с 8 пункта. Италия се класира за Евро 2024 на второ място с 14 точки, какъв брой има и Украйна на третото място.

Not the win we wanted but an unbeaten qualifying campaign and top of the group. Bring on the Euros in the summer! Thanks for all the support
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР