Английският на Хюи Фюри е по-добър от моя, пошегува се

...
Английският на Хюи Фюри е по-добър от моя, пошегува се
Коментари Харесай

Пулев: Английският на Фюри е по-добър

 Кубрат Пулев: Никога не е юридически мач от сходен вид
Английският на Хюи Фюри е по-добър от моя, пошегува се звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев в ефира на Нова телевизия в навечерието на огромния мач с английския боксьор на 27 октомври, който ще излъчи кандидата за международната купа във версия IBF.

Кубрат Пулев гледа извънредно съществено на мача против по-младия и по-висок противник, като не изключва всевъзможни сюжети, в това число и загуба.

" Това е спорт, даже от загубата може да извлечеш по-ценни уроци ", разяснява Кобрата, който държи на позитивния си имидж на и отвън кръга. Той се върна и към детството си в семейство с пет деца, възпитани в национализъм и родолюбие.

" Баща ни четеше доста и ни даваше извънреден персонален образец. Започнах с бокса от 12-годишен с отвращение, само че последователно се възпламених, а и резултатите ми бяха положителни и треньорите видяха вероятността в мен. Силата идва първо от вътрешната страна, а по-късно се прибавя и физическата мощ.

Баща ми се е запалил по бокса около кино лентата " Първобитен звяр ". Парите са значими, само че не са всичко за мен. По-важно е отношението и уважението. Брат ми Тервел е най-верният ми човек. Макар и постоянно да се караме и да спорим, в това число и за нелепости. Обикновено аз правя отстъпка, а след това той смекчава позицията си. Пожелавам му триумф в събота.

Фюри е мощен боксьор, не мога да дам прогноза. На кръга би трябвало и шанс, само че считам, че ще се оправя, колкото и да е мъчно. В бокса е като във футбола - един удар може да постави завършек на мача, както е със златния гол ", сподели още Кобрата, който за край си пожела колкото може повече хора да изпълнят " Арена Армеец ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР