Английският милиардер Джим Ратклиф стана първия официален кандидат, който изяви

...
Английският милиардер Джим Ратклиф стана първия официален кандидат, който изяви
Коментари Харесай

Появи се кандидат за закупуването на Манчестър Юнайтед

Английският милиардер Джим Ратклиф стана първия формален претендент, който изяви желание да придобие мажоритарния пакет акции на Манчестър Юнайтед, заяви вестник " Таймс ".

70-годишният Ратклиф е създател и понастоящем изпълнителен шеф на компанията ИНЕОС, като таман неин представител разгласи желанието на англичанина да придобие " алените дяволи ".

" Официално заявяваме, че влизаме в процеса ", съобщи въпросният представител на ИНЕОС пред " Таймс ".

Понастоящем Джим Ратклиф е считан за най-богатия британец, като положението му се прави оценка на 15.5 милиарда $. През предходната година той беше измежду имената, спрягани за нови притежатели на Челси, след отдръпването на Роман Абрамович, само че в последна сметка лондончани бяха закупени от Тод Боели

Актуалните притежатели на Манчестър Юнайтед в лицето на семейство Глейзър оповестиха неотдавна, че са подготвени да продадат клуба, който ръководят от 2005 година.

В последно време американската фамилия е мощно подложена на критика от почитателите на " алените дяволи " поради метода на ръководства на обичания им клуб, както и неналичието на титли от 2017 година насам.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР