Английският Манчестър Юнайтед е предложил в сетния миг удължаване на

...
Английският Манчестър Юнайтед е предложил в сетния миг удължаване на
Коментари Харесай

Пълен обрат! В последния момент Юнайтед предложи договор на Ашли Йънг

Английският Манчестър Юнайтед е предложил в сетния момент удължение на контракта на опитния си футболист Ашли Йънг. По този метод шефовете на „ алените дяволи” пробват да оставят англичанина на „ Олд Трафорд”, който е съществено преследван от много тимове в Италия, оповестява изключително Sky Sports.

Договорът на капитана на Юнайтед изтича в края на сегашния сезон, а най-сериозен интерес към него има от италианския Интер Милан. Наставникът на „ нерадзурите” Антонио Конте има огромно предпочитание да добави още опит в състава си, като вижда точно в Йънг съвършената опция това да се случи.

По-рано денем BBC заяви, че капитанът на британския клуб ще премине в Интер като свободен сътрудник след края на този сезон, само че по всичко проличава, че „ алените дяволи” ще опитат да спрат тази сделка с подновяването на контракта на футболиста.

През лятото миланският клуб закупи двама футболисти от британския отбор – Алексис Санчес и Ромелу Лукаку, като белгиецът възроди кариерата си на „ Джузепе Меаца” и е един от главните играчи в селекцията на Конте.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР