Английският Манчестър Юнайтед е действал най-бързо и се е свързал

...
Английският Манчестър Юнайтед е действал най-бързо и се е свързал
Коментари Харесай

Какво става? Ман Юнайтед с конкретна оферта за Меси

Английският Манчестър Юнайтед е работил най-бързо и се е свързал с антуража на Лионел Меси за евентуален летен трансфер. Така „ алените дяволи” стават следващият клуб, който има интерес към носителя на шест Златни топки. В последните дни към Меси назря скандал, откакто легендата на Барселона влезе в директен спор с шефа в клуба – Ерик Абидал.

Първоначално в британските медии се появиха информации, които гласяха, че най-вероятно е Меси да се събере още веднъж с Хосеп Гуардиола, този път в Манчестър Сити. Малко по-късно обаче се разбра, че „ гражданите” са надалеч по мисълта Меси да прибегне до изходите на „ Камп Ноу”, а съгласно италианските медии, които по-рано оповестиха, че Меси може да заиграе с Кристиано Роналдо в Ювентус, то Манчестър Юнайтед е направил съответно предложение към аржентинеца. Както е известно, Меси може да напусне "Камп Ноу " след края на сезона, в случай че се контракти с различен тим.

Проблемите с Абидал станаха, откакто някогашният футболист на „ блаугранас” показа, че не всички играчи в клуба са се раздавали при Ернесто Валверде, а това разгневи гневно Лео Меси, който му отговори непосредствено в обществените мрежи. „ Когато приказваш за дадени играчи, би трябвало да казваш имена. В противоположен случай, казваш всеки един, което е недопустимо”, сподели Лео.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР