Английският клуб Челси обяви официално назначението на новия си мениджър

...
Английският клуб Челси обяви официално назначението на новия си мениджър
Коментари Харесай

Официално: Сари е новият мениджър на Челси

Английският клуб Челси разгласи публично назначението на новия си управител Маурицио Сари. Италианският експерт подписа контракт за 3 години със “сините” от западен Лондон. Сари сменя на поста сънародника си Антонио Конте, с който през вчерашния ден лондончани официалон се разделиха.

През последните три сезона 59-годишният Сари бе ментор на Наполи и на два пъти изведе “партенопеи” до второто място в Серия “А”, а един път до третото. През предишния сезон Наполи завоюва рекорден брой точки за тим, който финишира на втора позиция в Серия “А”, отбелязва формалният уебсайт на Челси.
Maurizio Sarri is the new Chelsea head coach!

Full story: https://t.co/qQwb5xZT3f#WelcomeSarri pic.twitter.com/DCNfoVCoz6
— Chelsea FC (@ChelseaFC) July 14, 2018 “Много съм благополучен, че пристигам в Челси и Висшата британска лига. Това е трогателен нов интервал в моята кариера. Чакам с неспокойствие да стартира работа и да се срещна с играчите в понеделник, преди да отпътуваме за Австралия, където ще мога да се срещна със състава и ще стартираме с проверките”, показа пред клубния уебсайт на Челси новият управител на отбора.

“Надявам се да осигурим на почитателите футбол, който ще ги вълнува, както и да се борим за титли в края на сезона - нещо, което клубът заслужава”, сподели още Сари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР