Английският гранд обяви новината, която се очакваше от няколко дни

...
Английският гранд обяви новината, която се очакваше от няколко дни
Коментари Харесай

Официално: Манчестър Юнайтед назначи нов мениджър

Английският гранд разгласи новината, която се очакваше от няколко дни насам. Новият управител на тима ще бъде 63-годишният немец Ралф Рангник. Това стана ясно от известие на формалния уебсайт на " алените дяволи ".
Бившият ментор на Република България Лайпциг ще бъде отпред на тима най-малко до края на сезона - точно с подобен период е и договорът му с клуба. След този интервал е реализирана спогодба той да продължи в клуба в ролята на съветник за идващите две години.
" Ралф е един от най-уважаваните треньори и иноватори в европейския футбол. Той бе нашият претендент номер 1 за краткотраен управител, отразявайки значими качества като водачество и механически умения, които ще донесе посредством неговия опит, който датира от съвсем 4 десетилетия като треньор и управител.
Всички в клуба чакат с неспокойствие да работят с него през идния сезон, а след това и в идващите 2 години в ролята му на консултант " - съобщи един от шефовете в Юнайтед - Джон Мъртоу.

" Развълнуван съм от обстоятелството, че се причислявам към Манчестър Юнайтед, като съм фокусиран върху това да направя този сезон сполучлив за клуба. Този състав е изпълнен с гений и има страховит баланс от млади и опитни играчи.
Всичките ми старания в идващите 6 месеца ще бъдат съсредоточени върху това да оказа помощ на тези играчи да изпълнят капацитета си - както на самостоятелно, по този начин и на отборно равнище, което е най-важно. След това, чакам с неспокойствие да поддържа задачите на клуба в дълготраен проект в ролята на съветник " - пък съобщи Рангник.
" Майкъл Карик ще остане отпред на първия тим, до момента в който работната виза на Ралф бъде приключена. Клубът желае да благодари на Локомотив Москва за съдействието им по процеса за привличането на Ралф в Манчестър Юнайтед " - обявиха за край от Юнайтед.
Историята на .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР