Английският гранд Манчестър Юнайтед ще се надява през новата 2022-ра

...
Английският гранд Манчестър Юнайтед ще се надява през новата 2022-ра
Коментари Харесай

Старт на 2022-ра: Юнайтед се надява на различна година, започва с настървени вълци

Английският гранд Манчестър Юнайтед ще се надява през новата 2022-ра година да разгърне безспорния капацитет, с който разполага състава. " Червените дяволи " ще търсят играта си от първото полувреме в последния за 2021-ва дуел - триумфът над Норич.

Първото тестване за Ралф Рангник и компания ще е мач против Уулвърхемптън вкъщи на " Олд Трафорд ". Сблъсъкът ще се организира в понеделник, 3-ти януари, като ще стартира в 19:30 часа българско време. Коефициентът на efbet за победа за Юнайтед е 1,60, до момента в който за триумф в интерес на " вълците " е 6,20 (равенството е оценено на 4,20).
Странно малко голове сред Юнайтед и Уулвс
Уулвс няма победа в седем следващи мача във всички шампионати против този противник, като любопитното е, че при тях единствено в един случай е имало общо над 2,5 попадения в мача. При три от тях изходът е бил 1:0 за Юнайтед, до момента в който в други два - нулево тъждество.

Коефициентът за под 2,5 гола в този мач е 1,90, до момента в който за над 2,5 е 2,05. Ставката за това двата отбора да съумеят да се разпишат този път е 2,15, а за няма гол/гол е 1,80. За двата най-често срещани резултата за последните им мачове пък коефициентите са следните: 6,20 за 1:0 и 10,00 за 0:0.



Малкото попадения в дадена среща постоянно са резултат и от повече раздробяване на играта, повече нарушавания. В последните две срещи от британската Висша лига сред Уулвърхемптън и Манчестър Юнайтед са раздадени цели 12 жълти картона, което прави приблизително по 6 на мач.

От друга страна, в последните четири мача три от противниците на " вълците " бяха борещите се за купата Ливърпул, Манчестър Сити и Челси, където получиха надлежно по два, четири и... нула жълти картона. Срещу " жителите " обаче останаха с човек по-малко (още през първото полувреме). Коефициентът за над 5,5 картона в срещата е 3,80, до момента в който за под 3,5 е 2,45. Ставката за нов червен картон през първата част против манчестърски гранд пък е 21,00.
Ще стартира ли Роналдо годината с Юнайтед, както го стори с Ювентус?
Разбира се, ще бъде доста забавно по какъв начин ще стартира голмайсторът на " алените дяволи " Кристиано Роналдо през новата година. 2021-ва стартира мечтано за него, до момента в който към момента бе в Ювентус. Той вкара две попадения и даде една асистенция при триумфа с 4:1 над Удинезе, още веднъж на 3-ти януари.

Коефициентът на efbet 36-годишният португалец да стартира 2022-ра както стартира и приключи 2021-ва - с гол (по всяко време от мача), е 2,15. Ставката за това точно той пък да осъществя първото попадение за годината за Юнайтед, както и въобще за дуела, е 4,40.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР