Английският футболен клуб Уигън смени собствеността си. Можем да потвърдим,

...
Английският футболен клуб Уигън смени собствеността си. Можем да потвърдим,
Коментари Харесай

И Уигън смени собственика

Английският футболен клуб Уигън смени собствеността си.

" Можем да потвърдим, че продажбата на мажоритарния дял на Уигън Атлетик Груп от International Entertainment Corporation (IEC) на Next Leader Fund LP е към този момент официалн приключена. Транзакцията бе утвърдена и утвърдена от акционерите в IEC, Стоковата борса в Хонконг и Английската футболна лига ", оповестиха от Уигън на формалния си уебсайт.

" Ау Юн, Ман Чун Сцзето и Чун Кит Чан влизат в Борда на шефовете на клуба, където ще се причислят към старите членове Дарън Ройл, Джо Ройл, Джонатан Джаксън и Томас Чан. Ръководството напущат Кевин Робъртс, Мишел Чън, Чи Вай Лий, Вим Лам Люн и Чюн Тат Ман.

" Много съм разчувствуван да се причисля към фамилията на Уигън Атлетик. Очаквам посредством работата си в Борда на шефовете да поддържа клуба, който ще навлезе в директен интервал. Надявам се, че ще работя с екипа, който в този момент е в клуба и да срещна отдадените почитатели на отбора. Отворени сме към всевъзможни препоръки, с цел да можем да продължим да растем и да се развиваме. Надявам се в бъдеще да се любуваме дружно на мачовете на Латикс. Бъдете здрави ", съобщи предприемачът Ау Юн.

Първенството в британския Чемпиъншип ще се възобнови на 20 юни след тримесечна пауза, причиннена от пандемията.
 Култовият Уил Григ смени Уигън със Съндърланд
Култовият Уил Григ смени Уигън със Съндърланд

" Отчаяно искахме да задържим Уил, само че това беше оферта, на която нямаше по какъв начин да откажем ", споделиха от клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР