Английският футбол е интересен не само във Висшата лига, затова

...
Английският футбол е интересен не само във Висшата лига, затова
Коментари Харесай

Две английски голови класики за вашите футболни прогнози в съботния следобед

Английският футбол е забавен освен във Висшата лига, по тази причина насочваме вниманието ви към два забавни мача, които намерихме из долните дивизии на Англия и ви даваме две забавни футболни прогнози за тях:
Уикъмб – Шрюзбъри, събота, 17,00 часа
Уикъмб приема Шрюзбъри в следващ мач от кръга в британската Лига 1. Двата тима се намират в добра форма, като домакините са с шест победи, един хикс и една загуба в осем мача през сезона. Победиха и против Родъръм в последния уикенд, а върхът им против този конкурент е впечатляващ, откакто имат единствено 4 загуби в 27 мача. У дома пък домакините в никакъв случай не са падали от Шрюзбъри в 12 мача за лигата. Въпреки това считам, че успеха на домакините ще пристигна, откакто позволен гол, защото гостите имат 12 гола в 15 мача до момента.
Прогноза : Уикъмб и гол/гол 2,90 коефициент.

Ковънтри – Акринктън Стенли, събота, 17,00 часа
Ковънтри се оправя доста добре, когато приказваме за срещи вкъщи, откакто има единствено една загуба и един хикс в последните си осем домакинство. Акрингтън пък има единствено една победа в осемте си последни гостувания (1-3-4). В последния сезон Ковънтри направи хикс против този конкурент и победи като посетител, само че считам, че тук ще завоюва дуела поради положителната си серия, само че и ще допусне гол.
Прогнози : Ковънтри и гол/гол – 2,50 коефициент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР