Английският Евертън ще се включи в борбата за подписа на

...
Английският Евертън ще се включи в борбата за подписа на
Коментари Харесай

Евертън следи зорко ситуацията около Родригес

Английският Евертън ще се включи в битката за подписа на левия бек от Милан Рикардо Родригес. Швейцарският национал предизвести, че е футболист, който желае да играе във всеки един мач.

Родригес бе главен състезател за „ росонерите” в първите си два сезона, откакто дебаркира от Волфсбург през 2017-а година, само че в този момент е запаса в последните три мача за тима от Милано, като Тео Ернандес е пожеланият избор.

„ Това, че не съм играл в последните три мача, не значи нищо. Винаги давам най-хубавото за Милан и нещата бързо могат да се трансформират. Не знам накъде ще ме завърти живота, само че имам вяра, че съм състезател, който постоянно би трябвало да играе”, разяснява Родригес пред Aargauer Zeitung.

Calciomercato пък написа, че Борусия Дортмунд и Шалке 04 имат интерес към 27-годишният футболист за договорка през зимата, само че британският Евертън също следи обстановката.

Бившият състезател на Рома Люка Дин е първи избор на този пост за „ карамелите”, само че аварийна алтернатива – Лейтън Бейнс, е на 34-годишна възраст и контрактът му с отбора от „ Гуудисън Парк” изтича в края на сегашния сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР