Английският елитен Кристъл Палас ще предложи 20 милиона паунда за

...
Английският елитен Кристъл Палас ще предложи 20 милиона паунда за
Коментари Харесай

Палас тряска 20 млн. паунда за стрелеца на Рейнджърс през зимата

Английският първокласен Кристъл Палас ще предложи 20 милиона паунда за нападателя на Глазгоу Рейнджърс Алфредо Морелос. Лондончани имат огромен отчет за стрелеца на шотландците, който също е в радара и на Астън Вила. Лондонският отбор е подготвен да предложи 20 милиона английски лири през зимата за услугите на стрелеца.

Спортният шеф на „ орлите” Дъги Фрийдман е бил засечен на стадиона на Хартс, където през последния уикенд гостува Морелос. Бившата звезда на Шотландия е желал да гледа онлайн 23-годишния колумбиец и да добие цялостна визия за изявите му.

Същевременно медиите в Англия настояват, че отборът от „ Селхърст Парк” ще се опита да вземе и някогашния нападател на Арсенал и сегашен на Челси – Оливие Жиру.

Мениджърът на Рейнджърс Стивън Джерард обаче няма проекти да се разделя с нападателя си, като за това е уведомил и шефовете на клуба от „ Айброкс”. Феновете на клуба пък също не са съгласни с сходна договорка, откакто Морейос е един от футболистите, който може да спре Селтик да вземе девета купа подред в Шотландия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР