Английският експерт - Саймън Уилсън изкара шест дни на Герена

...
Английският експерт - Саймън Уилсън изкара шест дни на Герена
Коментари Харесай

Английският експерт каза мнението си за Левски

Английският специалист - Саймън Уилсън изкара шест дни на " Герена " до мача с Ботев (Пловдив), а задачата на визитата му бе да даде цялостна оценка на работата в Левски. Ето какво сподели британецът пред клубната телевизия на сините:

" Разговаряхме с Красимир Иванов за упоритостите на Левски. Той искаше да има взор извън за клуба. Задачите ми са две: Да съпоставя Левски с най-хубавите тимове, тези, които се класират за евротурнирите. Да направя съпоставяне къде се намира и накъде да се насочил Левски ".

" Тук съм за 6 дни. Опитвам се да видя оптимален брой неща - тренировките на деца, мъже... Ще следя деца и юноши, само че главното е да следя основните звена - медицински щаб, скаутите... Гледам по какъв начин работят, с какви начини и го съпоставям с това, което знам посредством моя опит в другите тимове. Вече съм последовател на Левски. Запознах се с историята на Левски. Знам какъв брой значим е той в исторически проект за България. Нещото, което виждам, е упоритостта клубът да се усъвършенства. "

Саймън Уилсън е работил през последните няколко години в клубовете като Съндърланд, Саутхемптън и 10 години в гранда Манчестър Сити.

 Наско Сираков: Незабравима
Наско Сираков: Незабравима " синя " пролет няма да има, само че и на нашата улица ще изгрее слънце

Бившият състезателен шеф направи особено видео послание
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР