Английският бутиков автомобилен производител Morgan обяви, че ще представи нова

...
Английският бутиков автомобилен производител Morgan обяви, че ще представи нова
Коментари Харесай

Morgan празнува 110 години със специални модели

Английският бутиков авто производител Morgan разгласи, че ще показа нова гама от модели в чест на своя 110-годишен празник. Основаната през 1909 година компания, която продължава да е частна благосъстоятелност на семейство Морган, ще пусне на пазара юбилейни версии на три от своите общо четири модела. Добрата вест е, че в тази група влиза и емблематичната триколка, с която мнозина ценители по света пътуват със жанр и развят перчем.

 Снимка 382945

Нови версии ще получат моделите 3 Wheeler, Plus 4 и Roadster, като те ще се отличават с неповторими емблеми, които ще акцентират тяхната характерност, както и серия от дребни модификации, касаещи дизайна и пътното държание. Те включват спортна изпускателна система, интериорни елементи от екзотична дървесина, специфичен екстериорен цвят, ретро кожени колани на капака, по-дълбоки спортни седалки и какво ли още не.

 Снимка 382944

От Morgan споделят, че общо 15-те спомагателни екстри във всяко едно от специфичните осъществявания коства спомагателните 8000 паунда. Въпреки това, от Morgan считат да създадат този подарък на клиентите си, тъй като ще оферират колите на общоприетата, базова за тях цена.

 Снимка 382946

Стив Морис, ръководещ шеф на Morgan, разяснява по случая: " Изключително наслаждение и чест е да оглавявам Morgan Motor Company по пътя на компанията към този забележителен крайъгълен камък от нейната история. За нас е наслаждение да процъфтяваме като частна, фамилна компания, която е по-силна от всеки път по случай 110-ия си празник. "

 Снимка 382943

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР