Английският Арсенал възнамерява да допусне привърженици на трибуните, акто бъде

...
Английският Арсенал възнамерява да допусне привърженици на трибуните, акто бъде
Коментари Харесай

Арсенал възнамерява да допусне публика за мача с Шефилд Юнайтед на 3 октомври

Английският Арсенал има намерение да допусне последователи на трибуните, акто бъде употребен при стеснен потенциал на стадион " Емирейтс ". Клубът разгласи новината на формалния си уебсайт, като акцентира, че ще върне почитателите назад за семейството против Шефилд Юнайтед на 3 октомври, събота.

" Въпреки че нашият домашен мач против Уест Хем на 20 септември, неделя, ще се играе при закрити порти поради актуалните държавни рекомендации на Англия, се надяваме, че ще можем да приветстваме назад нашите почитатели на " Емирейтс " при стеснен потенциал от дуела с Шефилд Юнайтед, плануван за събота,3 октомври. Докато завършваме детайлите към нашите дуели с сведен потенциал, желаеме да ви държим в течение с нашите проекти да Ви приветстваме назад на " Емиратс " по безвреден метод. Концентрирани сме върху максимализирането на броя последователи, които ще могат безопаснос да посещават нашите домашен мачове.

Капацитетът на " Емиратс " в началото ще бъде стеснен заради държавните рекомендации на Англия, наредбите на Висшата лига и нашата отговорност да въведем подобаващи ограничения за обществена отдалеченост, които да подсигуряват, че нашите ентусиасти могат да се завърнат колкото се може по-безопасно. Надяваме се да увеличим последователно броя на почитателите по време на сезон 2020/21 и ще споделим в допълнение информация, в случай че имаме опция да разпределим билети за други членове или нечленове на групи, се споделя в изказване на клуба.

Клубът ще таксува почитатели за " Първоначална вноска " вместо за цялостната сума за сезонен билет. В изказването се изяснява по какъв начин ще работи системата:

" Поради повода, че потенциалът на " Емиратс " ще бъде доста стеснен и се чака да има доста съществено търсене, ще теглим чоп за всички домашен мачове от Висшата лига, Лига Европа и ФА Къп.
 Арсенал купи бранителя на Лил Габриел
Арсенал купи бранителя на Лил Габриел

Той коства 25 милиона паунда, като не се оповестява продължителността на контракта му
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР