Английския Тотнъм може да се възползва от неразбирателството между Рома

...
Английския Тотнъм може да се възползва от неразбирателството между Рома
Коментари Харесай

Тотнъм отмъква нападател на Рома под носа на РБ Лайпциг

Английския Тотнъм може да се възползва от неразбирателството сред Рома и Република България Лайпциг за прехвърлянето на Патрик Шик. Германският клуб изиска от „ римските вълци “ да понижат желаната сума за чешкия национал, само че италианците остават неумолимо.

Нападателят играе чартърен през този сезон в Република България Лайпциг, като откупната му уговорка е 29 милиона евро.

Германският клуб се надяваше, че ще може да го задържи откакто Шик осъществя седем гола и направи три асистенции във всички шампионати. Пандемията от ковид принуди доста клубове да премислят трансферната си политика и да свият своите бюджети. Именно заради тази причина Република България Лайпциг изиска цената на Патрик Шик да бъде понижена с 50%, само че от Рома твърдо отхвърлят.

Според LaRoma24 Тотнъм е на път да се намеси в борбата с оферта за чешкия национал. Информациите сочат, че британският отбор е подготвен да заплати 29 милиона евро за 24-годишният нападател.

Любопитното е, че Патрик Шик взе присъединяване в двата мача сред Република България Лайпциг и Тотнъм в Шампионската лига, които класираха немският отбор напред към четвъртфиналите с общ резултат 4:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР