Английските национали се подготвят за днешния 1/2-финал с Дания от

...
Английските национали се подготвят за днешния 1/2-финал с Дания от
Коментари Харесай

Англия прилага бирена стратегия по пътя до финала

Английските национали се приготвят за днешния 1/2-финал с Дания от UEFA EURO 2020 на „ Уембли “ с бирени купони, разкри „ Дейли Мейл “.

Стратегията била начертана от капитана на „ трите лъва “ Хари Кейн след края на конкуренцията в груповата фаза. Описаният към този момент концерт на поп звездата Ед Шийрън в базата на националния отбор на Англия в "Сейнт Джордж Парк " преди победния осминафинал с Германия, бил проведен точно от водача. Мегазвездата на Тотнъм персонално поканил Шийрън.

„ Подейства ни супер. Точно по това време бяха последните мачове от Групата на гибелта и ние нямахме визия кой ще ни се падне. Но пеехме, веселихме се и не ни пукаше. Беше пъклен разтоварващо. Продължихме с бирените празненства и по-късно “, признава бранителят на Манчестър Сити и Джон Стоунс.

Хари Кейн провел и барбекюта, на които да сплоти отбора. Неслучайно след триумфа с 4:0 над Украйна в четвъртфинала в Рим и Кейн, и Магуайър, и Хендерсън се надпреварваха да тръбят, че сега британският народен отбор е по-сплотен от всеки път. „ Мирър “ пък твърди, че звездите заедно са вдигнали протест против ФА поради селекционера Гарет Саутгейт. На изпълнителния шеф на централата Марк Булингам е бил подложен ултиматум старши треньорът да остане и след международното в Катар следващата година, когато договорът му изтича.

„ Чудесно е да имаме поддръжката на хората от трибуните, само че те не играят. Надяваме се да продължим да сплотяваме нацията - семейство по семейство “, сподели през вчерашния ден самият експерт.

Халф на противника Дания - Андреас Кристенсен, пък призна за телефонна война от страна на негови британски съотборници и треньори в Челси.

„ Чувах се постоянно с тях, само че в този момент към този момент сме от двете страни на барикадата. Съобщенията им не са по никакъв начин общителни “, сподели спечелилият в Шампионската лига със „ сините “ от Лондон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР