Английските национали са посрещани твърде враждебно по повечето европейски стадиони,

...
Английските национали са посрещани твърде враждебно по повечето европейски стадиони,
Коментари Харесай

Английски национал: Колкото по-враждебни са феновете към нас, толкова по-мотивирани сме да ги смълчим

Английските национали са посрещани прекомерно враждебно по множеството европейски игрища, само че това единствено ги стимулира и ги кара да играят още по-силно, съобщи халфът на тима Мейсън Маунт. Англичаните бяха замеряни с пластмасови чаши и обиждани съвсем през всичките 90 минути на "Пушкаш Арена " против Унгария през седмицата, само че завоюваха с 4:0.

"Когато целият стадион е против нас, ние демонстрираме най-хубавото от себе си. Говорихме си преди мача и чакахме сходно отношение от трибуните, само че към този момент сме доказвали, че в такава конюнктура сме още по-добри. Целта ни в такива обстановки е да създадем нужното на терена, с цел да принудим трибуните да стоят тихи ", сподели Маунт.

"Още като вкарахме ни беше ясно, че нещо ще се случи. Очаквахме да стартират да ни замерят с каквото намерят и се веселя, че никой не пострада. И това не ни е за първи път. Честно казано, съгласно мен е безспорен позор, че такива неща не престават да се случват по футболните терени.

"Сигурен съм, че ФА ще приказва с ФИФА по този въпрос, тъй като е нужна смяна. Надявам се да има санкции и тази неприязън най-сетне да бъде изтръгната от футбола ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР