Английските медии се нахвърлят с хищна ярост върху България след

...
Английските медии се нахвърлят с хищна ярост върху България след
Коментари Харесай

Английските медии за България: Елате в този век!

Английските медии се нахвърлят с хищна гняв върху България след мача на локалните национали в София. Както се и очакваше, фокусът на Острова е преместен върху расистките кавги, поради които на два пъти мачът беше пресечен и при още една изцепка щеше да бъде преустановен, написа Гонг.
" Болни и отвратителни обиди ", написа на първата си спортна страница най-тиражният вестник във Англия - таблоидът " Сън ". И добавя: " Тайрън Мингс и Рахийм Стърлинг бяха обект на отблъскващи расистки обиди, като против тях бяха отправяни маймунски звуци и това съвсем докара мача до преустановяване. "

Друг от таблоидите също се нахвърля гневно върху България. Кореспондентът на " Мирър " в София Андрю Диксън прави следната преписка:

" Някои българи наподобява са в развой на грубо отказване. Един от локалните публицисти прекъсна конференцията на селекционера ни, с цел да му каже, че расистките обиди не били чак толкоз тежки, колкото се твърдяло. Български оператор пък сподели на Саутгейт да се е*е в последните минути. Хора, довлечете се в XXI век! ", написа Диксън.

Трети от огромните вестници на Острова - " Дейли Мейл ", също е много изострен в оценката си. Челната фотография на изданието е на всички расистки изцепки от трибуните, а заглавието е сбито: " Расистки позор в София " и прибавя: " Това не трябва да бъде подминавано ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР