Английски футболен фен почина след употреба на наркотични вещества, друг

...
Английски футболен фен почина след употреба на наркотични вещества, друг
Коментари Харесай

Преди мача България-Англия: Футболен фен почина след прием на наркотици, друг беше ранен с нож

Английски футболен почитател умря след приложимост на наркотични субстанции, различен беше ранен с нож в ръката при конфликти с български почитатели в София, заяви.

Тази вечер столицата е под полицейска обсада поради мача България-Англия за европейската подготовка. Преди началото, срещата беше помрачена от редица престъпни вести.
   Публикувахте от в 
Английски почитател умря след приложимост на наркотични субстанции. Младият мъж е откаран в болница, само че там е показал експанзия към лекарите. Те от своя страна са извикали полиция, която го е задържала. Представителите на органите на реда са желали да го откарат в районното ръководство, само че по пътя той е умрял.
Тази вечер различен ентусиаст беше ранен с нож в ръката при напрежение сред агитките, които се засекли на бул. „ Витоша ”. Сигналът за потърпевшия футболен почитател е получен към 17:30 часа. Той е откаран в болница без заплаха за живота.

Около 15 000 почитатели ще следят мача онлайн, към 3 500 са гостите от Англия.

 БГНЕС-->

Втори ден улиците на София са изпълнени със флагове, британски почитатели и доста бира.

Полицията е на крайник, а ограниченията за сигурност са съществени. Причината са няколко следващи случая. Късно в неделя вечерта в региона на „ Солунска ” 48-годишен англичанин е потърпевш, след приложимост на алкохол. Откаран е в „ Пирогов ” с травма на главата. Половин час по-рано Спешна помощ получава и различен сигнал за случай наоколо до един от британските пъб-ове. Линейката идва незабавно. 34-годишният англичанин е със разтърсване и контузия на главата, само че отхвърля хоспитализация.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР