Английски барман обвини Кевин Спейси, че го преследвал на работното

...
Английски барман обвини Кевин Спейси, че го преследвал на работното
Коментари Харесай

Барман с шокиращи разкрития: Кевин Спейси си го размаха пред мен и попита: "Голям е, нали?"

Английски барман упрекна Кевин Спейси, че го преследвал на работното му място през 2010 година, написа Метро. Това било по времето, когато Спейси бил артистичен шеф на лондонския спектакъл Old Vic. Даниел Бийл твърди, че когато сервирал на Спейси питието в Goodwood Park Hotel, той докосвал ръката му " по перверзен метод " и по-късно го поканил да пушат трева в хотелската му стая.



Актьорът се пробвал и още един път, до момента в който той бил в отмора и седял извън пушейки. Даниел раказва: " Докато да имам времето да направя каквото и да е, той си го извади. Аз споделих: " Какво, мамка му, правиш? "

Той отговори: " Голям е, нали? " Наведе се над мен и се опита да ми накара да го хвана. Аз влязох вътре. "

Даниел продължава с това, че Спейси го последвал и " настоял " да си разменят часовниците, неговият коствал 5000 паунда. На идващия ден барманът продал часовника за 3200 паунда, защото се чувствал гадно да го носи.

Седмици по-късно Даниел получил позвъняване от някого, който се показал като Спейси, питайки: " Какво става? Аз съм в Лондон за няколко дни. Искаш ли да вършим нещо? " Барманът споделя, че затворил.

Спейси се появи на челните заглавия, откакто артистът Антъни Рап го упрекна в полово принуждение, когато бил на 14 години. Звездата написа в Туитър, че е " ужасяващ " от историята на Рап и, че му дължи " откровено опрощение " за това, което съгласно него било " изцяло неприемливо пиянско държание ".

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР