Английски аристократи се завърнаха на големия екран в Лондон във

Английски аристократи се завърнаха на големия екран в Лондон във ...

Световната премиера на филма „Имението Даунтън”.

Английски аристократи се завърнаха на големия екран в Лондон във връзка със световната премиера на филма "Имението Даунтън", предаде Франс прес.

 
Девет години след излъчването на първия епизод от едноименния сериал, чийто 6-и сезон приключи през 2915 г., филмът "Имението Даунтън" отново фокусира вниманието върху семейство Кроли. То очаква визитата на крал Джордж Пети и кралица Мери.
 
"Не обмислях възможността за филм, когато приключи сериалът. Но имаше много искания за заснемане на филм и в края на краищата той стана реалност", заяви създателят и сценарист на сериала Джулиан Фелоус, който е и сценарист на филма.

Филм Имението ДаунтънGulliver/Getty Images
Редица участници в актьорския състав на сериала, включително Маги Смит в образа на вдовицата графиня, участват във филма. Към актьорския състав на филма са се присъединили Имелда Стонтън, която е в образа лейди Багшоу, и съпругът й в реалния живот Джим Картър, който изпълнява ролята на иконома Чарлз Карсън. Имелда и Джим участват заедно в сцени от филма, но икономът не сервира на лейди Багшоу. "Той беше в другия на трапезарията и не ми поднесе нищо", отбеляза шеговито актрисата.-->
 
Отличеният с награди "Златен глобус", "Еми" и БАФТА сериал "Имението Даунтън" е гледан от около 120 милиона зрители в над 200 страни. Той проследява историята на семейство аристократи и прислужниците им от 1912 г. до 1925 г. Едноименният филм на режисьора Майкъл Енглър, който е заснел епизоди от сериала "Сексът и градът", ще се появи по екраните във Великобритания на 25 септември.
Филм Имението ДаунтънGulliver/Getty Images
И още:

Източник: dariknews.bg