Английски аристократи се завърнаха на големия екран в Лондон във

...
Английски аристократи се завърнаха на големия екран в Лондон във
Коментари Харесай

Световната премиера на филма „Имението Даунтън”

Английски аристократи се завърнаха на огромния екран в Лондон във връзка със международната премиера на кино лентата " Имението Даунтън ", съобщи Франс прес.

 
Девет години след излъчването на първия епизод от едноименния сериал, чийто 6-и сезон завърши през 2915 година, филмът " Имението Даунтън " още веднъж концентрира вниманието върху семейство Кроли. То чака визитата на крал Джордж Пети и кралица Мери.
 
" Не обмислях опцията за филм, когато завърши сериалът. Но имаше доста претенции за снимане на филм и в края на краищата той стана действителност ", съобщи основателят и сценарист на сериала Джулиан Фелоус, който е и сценарист на кино лентата.

 Филм Имението Даунтън Gulliver/Getty Images
Редица участници в актьорския състав на сериала, в това число Маги Смит в облика на вдовицата графиня, вземат участие във кино лентата. Към актьорския състав на кино лентата са се включили Имелда Стонтън, която е в облика лейди Багшоу, и брачният партньор й в действителния живот Джим Картър, който извършва ролята на иконома Чарлз Карсън. Имелда и Джим вземат участие дружно в подиуми от кино лентата, само че икономът не сервира на лейди Багшоу. " Той беше в другия на трапезарията и не ми сервира нищо ", означи шеговито актрисата.-->
 
Отличеният с награди " Златен глобус ", " Еми " и БАФТА сериал " Имението Даунтън " е гледан от към 120 милиона фенове в над 200 страни. Той наблюдава историята на семейство аристократи и прислужниците им от 1912 година до 1925 година Едноименният филм на режисьора Майкъл Енглър, който е снимал епизоди от сериала " Сексът и градът ", ще се появи по екраните във Англия на 25 септември.
 Филм Имението Даунтън Gulliver/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР