Английската Висша лига се завърна! След 3 месеца пауза заради

...
Английската Висша лига се завърна! След 3 месеца пауза заради
Коментари Харесай

Фенове пред стадиона, фалшиви скандирания и куп емоции: Висшата лига е тук

Английската Висша лига се завърна! След 3 месеца пауза поради пандемията от ковид, на Острова още веднъж се играе футбол.

И най-щастливи от това са почитателите, за които последните седмици бяха в действителност мъчителни. Представете си по какъв начин претърпява човек, който е привикнал всяка седмица да крещи с цялостно гърло по трибуните?! Не е елементарно! И за това датата 17 юни беше толкоз значима за всички.
" Шефилд Юнайтед " получи опрощение за незачетения гол Технологията на голлинията не проработи в първия мач от Висшата лига след подновяването
Привържениците нямаха самообладание още веднъж да гледат любимците си, а това беше очевидно по ентусиазма им за първите два мача.

Тъй като на трибуните не се позволяват почитатели, двама от ентусиастите на " Астън Вила " въпреки всичко отидоха до стадиона, разпънаха си шатра и подкрепяха любимците си до оградите. Дори дъждът не ги уплаши!

Снимка: Getty Images

Друг последовател на някогашния отбор на Стилиян Петров се похвали, че щерка му и брачната половинка му са му организирали ужасно изненада, като са изработили цяла агитка от топки и възглавници, а в дневната са сложили два хладилника, в които да се изстудява бирата.

Снимка: Getty Images

С най-голямо очакване за завръщането бяха почитателите на " Ливърпул ". Техните любимци са доста покрай спечелването на купа след 30 години пауза. Докато е чакал още веднъж да гледа мачове, Сам Уотсън е съумял да си оборудва... бар.

In the pub at the bottom of the garden #bbcfootball pic.twitter.com/37ciMU0LxO
— samwatson (@samwatson1971) June 17, 2020

Капитанът на мърсисайдци Джордан Хендерсън също изгледа мачовете на двора. Завръщането пък беше подарък за рождения му ден.
View this post on Instagram
Not a bad birthday present! Thank you all for the birthday messages! I hope everyone enjoys the football being back on as much as I will.

A post shared by Jordan Henderson (@jhenderson) on Jun 17, 2020 at 11:25am PDT

Едва ли до края на сезона почитателите ще се завърнат по трибуните. Те са оптимисти, че това ще се случи през идната акция. До тогава виковете им ще звучат от колоните на стадиона.

Снимка: Getty Images

Част от тимовете пък прибегнаха към концепцията да обезпечат наличие на почитателите, само че... онлайн. " Манчестър Сити " издигна видеостени, с цел да могат почитателите да виждат и да се виждат по време на мач.

Снимка: Getty Images

Такава имаше и на стадиона на " Астън Вила " за мача с " Шефилд Юнайтед ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР