Английската Висша лига получи позволение от УЕФА мачове от 15:00

...
Английската Висша лига получи позволение от УЕФА мачове от 15:00
Коментари Харесай

УЕФА позволи на Висшата лига да отмени важно правило

Английската Висша лига получи разрешение от УЕФА мачове от 15:00 часа локално време да бъдат показвани по малкия екран до края на сегашния сезон. Изключението важи и за шампионата на Шотландия.

Както е известно, за дуелите в 15:00 часа локално време в Англия се употребява правото на така наречен " затворени часове ", които са регистрирани в УЕФА преди началото на сезона. По това време не би трябвало да се демонстрират никакви мачове, като концепцията е да се попречи на пиратските малките екрани, които излъчват мачове от целия свят.

По устав на локалните федерации и лиги, координиран с УЕФА, това се прави в доста страни и за главното ядро локални мачове в този час да бъдат съществено посетени.

" Предвид актуалните изключителни условия и по гледище на съответните федерации, УЕФА анулира блокираните " часове " за шампионатите на Англия и Шотландия до края на сезон сезон 2019/20 ", потвърдиха от европейската централа.

Всичко това се прави по отношение на ограниченията, провокирани от пандемията от ковид.

Мачове от Висшата лига няма да има най-малко до юни. Ако шампионата не се доиграе, клубовете от Висшата лига ще изгубят към 750 млн. паунда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР