Английската Висша лига е отклонила предложение на платформата за стрийминг

...
Английската Висша лига е отклонила предложение на платформата за стрийминг
Коментари Харесай

Английската Висша лига отказа предложение на Netflix за създаване на сериал

Английската Висша лига е отклонила предложение на платформата за стрийминг Netflix за основаването на сериал за подмолния живот на известните футболни клубове, оповестява вестник " Таймс ". За този план Netflix е предложил на Лигата 5 милиона паунда, само че на управлението тази сума се е сторила незадоволителна, с цел да се заинтересуват клубовете от концепцията. 

Според информация на източник обаче възможен сериал може да окаже отрицателно въздействие при провеждането на търг за продажбата на телевизионните права на мачовете. Телекомпаниите от дълго време се пробват да получат позволение от Висшата лига за фотоси по време на тренировки, а допускането на Netflix зад кулисите би могло да се окаже казус. Платформата планираше да сътвори три сезона на сериал за живота в шест-осем клуба от Висшата лига. Идеята на американката компания е пристигнала след триумфа на документалния сериал за Формула 1.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР