Английската сол – какво представлява? Тя представлява магнезиев сулфат, който спомага

...
Английската сол – какво представлява?
Тя представлява магнезиев сулфат, който спомага
Коментари Харесай

Английската сол има най-различни приложения – вижте ги тук!

Английската сол – какво съставлява?

Тя съставлява магнезиев сулфат, който спомага за положителното здраве по доста способи. Липсата на магнезий, който спомага за регулирането на активността на повече от 300 ензими в тялото, може да способства за балансирането на кръвното налягане, проблеми със сърцето и други здравословни проблеми.

Със сигурност множеството от вас не са си правили баня с британска сол. Искрено ви предлагаме да опитате! Защо? Защото има доста изгоди. Отговорите на този въпрос може да прочетете по-надолу.

Английска сол за тялото

Регулира кръвната захар.

По-високите равнища на магнезий в тялото вършат сърцето крепко, като усъвършенстват циркулацията и понижат високото кръвно налягане. Магнезият е нужен за поддържането на равнищата на калций в кръвта, което усъвършенства функционалността на нервите. Знае се, че сулфатите не се всмукват елементарно посредством храната, която ядем, само че се всмукват посредством кожата. Те подтикват панкреаса да създава ензими, спомагащи храносмилателната система и асистират в детоксикацията на тялото.

Предлага положително филтриране на тялото

Английската сол може да спомогне в елиминирането на отрови и тежки метали в тялото. Магнезия в тази сол е нужен за клетките. Също спомага за пречистването на тялото от замърсителите в околната среда, които може да са причина за недоброто физически положение на индивида.

Детоксикираща баня: За да се насладите на релаксираща детокс баня, разбъркайте 1 или 2 чаши Англииска сол във вана, цялостна с топла вода и се накиснете за 10 до 15 минути, две или три пъти в седмицата.

Търкане и разчистване на тялото

След като сте си взели душ, потъркайте кожата си с британска сол с кръгови придвижвания. Премахва мъртвите кафези от кожата и я прави мека и гладка.

Премахва кашлица и простуда

 2

Вземети гореща вана с британска сол, когато почувствате, че не се чувствате добре и сте настинали. Това ще помогне на тялото да се пребори с настинката и да се възвърне по-бързо.

Премахва неприятната миризма от краката

Сложете краката си в топла вода с британска сол, с цел да се отървете от миризмата, болката и оттеклите крайници. Правете го за 15-20 минути, като това ще усъвършенства кръвообращението, ще понижи болката и възпалението и ще омекоти кожата.

Бързо отстранява загорели следи по съдовете за готвене

Изморени сте от сложното измиване на загоряла гозба? Натъркайте съдовете си с няколко лъжички британска сол, малко сапун и гореща вода, с цел да премахнете всяка нечистотия и леке бързо и елементарно.

7. Пази градинските растения здрави

Добавете 1-2 лъжици британска сол на 4 литра вода, с цел да подхраните растенията си. Може и да впръскате няколко лъжички от солта и в основата им. Това ще усили продукцията.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР