Английската Премиър лийг няма нито един положителен резултат за COVID-19

...
Английската Премиър лийг няма нито един положителен резултат за COVID-19
Коментари Харесай

Висшата лига обяви: 1195 теста за COVID-19, нито един положителен

Английската Премиър лийг няма нито един позитивен резултат за COVID-19 след шестия кръг на проби. Общо изследваните лица са 1195, включвайки играчи и хора от клуба, а проучванията са направени в четвъртък и петък. Това е отлична вест след петия кръг на проби, когато имаше един позитивен от 1195 изследвани.

“Висшата лига удостоверява, че на 4 и 5 юни са направени общо 1195 проучвания на футболисти и хора от клубовете. Нито един от тестванията не е позитивен за COVID”, се споделя в формалното изказване.

Това е още една положителена стъпка в предстоящото рестартиране на акцията в Англия, което бе оповестено за 17 юни, когато Арсенал ще гостува на Манчестър Сити, а Астън Вила ще посрещне Шефилд Юнайтед. Това са срещи от 28-ия кръг, които бяха отсрочени поради провеждането на финала за Купата на лигата.

Само два дни по-късно на 19-и юни Норич и Саутхамптън ще открият първия цялостен кръг от подновяването на Висшата лига, а по-късно вечерта Манчестър Юнайтед ще гостува на Тотнъм. на 21-и юни неделя пък е конфликта сред Евертън и Ливърпул.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР