Английската кралица е в страхотно настроение за тържествата в края

...
Английската кралица е в страхотно настроение за тържествата в края
Коментари Харесай

Елизабет II похарчи колосална сума за коледните си подаръци

Английската кралица е в ужасно въодушевление за тържествата в края на годината. За да почете чиновниците на Бъкингамския замък, кралица Елизабет II направи разноски без да държи сметка за това.

Елизабет II не щади напъните си за празничния сезон. Много привързана към Коледа, 93-годишният суверен се радва на тържествата в дома си в Сандрингам, където взе участие в обичайна литургия, която се организира в църквата “Света Богородица Магдалена ”. Но преди да опакова багажа за път към парцела си, кралицата не пропусна да обърне малко внимание и на личния състав на Бъкингамския замък.

Тази година Елизабет II е възнамерявала към 620 подаръка за своите чиновници и близки, както разкрива „ Mirror “. Вместо да ги сложи под гигантска елха, преди да излети за Сандрингам, с цел да се наслаждения на няколко събития на абатство Downtown, суверенът избира да даде тези дарове персонално. Монархът се среща с членовете на нейния личен състав в една от стаите на двореца, където тя им предлага порцеланов или някакъв различен предмет.

“До нея ще застане ездач със лист и той ще прошепне името на всеки бенефициент, който пристъпва към нея, както е в границите на обичайната гала ”, изяснява непосредствен източник за церемонията по връчването на подаръците. Кралицата на Англия изпраща и 750 приветствени картички по целия свят. С други думи, подготовката за тържествата в края на годината е изключително мощна. Всички тези дарове и тези жестове на любов явно имат цена, която се оказва астрономическа. Според отчети на Mirror, Елизабет II е похарчила 30 000 паунда за Коледа, близо 40 000 евро. Това се споделя кралска благотворителност! /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР