Английската компания MS-RT разкри подробности за новия си проект на тема

...
Английската компания MS-RT разкри
подробности за новия си проект на тема
Коментари Харесай

MS-RT дораби FORD TRANSIT CONNECT

Английската компания MS-RT разкри подробности за новия си план на тематика FORD TRANSIT CONNECT и следвайки откритата си традиция и опит в региона отново впечатли с един артикул с добавена динамика и персоналност.

Проектът MS-RT TRANSIT CONNECT, който към този момент се предлага на цена от малко под 24 000 английски лири, идва с редица дизайн, стилистични и софтуерни решения вдъхновени от международната рали спорт сцена. Специално за модела от компанията са създали екстериорен пакет, в който са включени напълно нова предна броня, решетки, челен и заден дифузьор, странични престилки и заден спойлер.

В оборудването на MS-RT TRANSIT CONNECT са включени също по този начин нова спортна стоманена изпускателна система, 18-цолови спортни джанти OZ, състезателен волан с карбонови детайли, както и интериор с тапицерия от кожа nappa.

Като в допълнение съоръжение се предлагат изпълнени в бронзово алуминиеви джанти, Maxhaust изпускателна система с адаптивен тон, допълнителни екстериорни винилови приложения, черни накрайници на изпускателната система и цялостно осъществяване на повърхностите на волана с въглерод.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР