Английската футболна легенда Дейвид Бекъм се реди на опашка 12

...
Английската футболна легенда Дейвид Бекъм се реди на опашка 12
Коментари Харесай

Със сълзи в очите Дейвид Бекъм чака 12 часа, за да отдаде почит на кралица Елизабет II

Английската футболна легенда Дейвид Бекъм се реди на опашка 12 часа, с цел да отдаде последна респект на починалата кралица Елизабет Втора. 

Бекъм беше очевидно разстроян и със сълзи в очите. Докато чака той е разказвал истории за Нейно величество.

Бившият капитан на британския футбол беше забелязан от английските медии с тъмна шапка, костюм и вратовръзка, до момента в който чака.

David Beckham telling us what it’s been like waiting 12 hours to pay his respects to Queen Elizabeth II ⁦⁩ ⁦⁩
— Vicki Young (@BBCVickiYoung)
 

 „ Този ден ще бъде запомнен като сложен – за нацията и за всички по света, тъй като мисля, че всеки го усеща. Нашите мисли са с кралското фамилията. Всички желаеме да сме тук дружно. Всички желаеме да честваме невероятния живот на нашата кралица “, сподели Бекъм пред кореспонденти.

„ Знаете, че нещо сходно през днешния ден е предопределено да бъде споделено “, продължи някогашният капитан на Англия.

„ Най-специалният миг за мен беше когато получих Ордена на Британската империя. Взех със себе си баба ми и дядо ми, които в действителност ме възпитаха да бъда роялист и огромен почитател на кралското семейство. Разбира се, тогава брачната половинка ми също присъстваше ”, добави той.

„ Беше огромна чест да получа почетното си звание, само че това не може да се съпостави със срещата ми с Нейно Величество, която разговаряше с мен и ми задаваше въпроси. Голям късметлия съм щом имам няколко момента в нейно наличие ”, сподели още Бекъм.

„ Всички виждаме какъв брой специфична е тя, какъв брой специфична е била, както и какъв брой особено е наследството, което остави след себе си. Днес е един в действителност скръбен ден. Но е и ден, в който би трябвало да си спомним за невероятното ѝ завещание ”, съобщи някогашният капитан на британския футбол. Поклонението пред кралица Елизабет продължава до сутринта в понеделник, когато е държавното заравяне.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР