Английската футболна асоциация не наказа Джосеп Гуардиола за превъзбуденото му

...
Английската футболна асоциация не наказа Джосеп Гуардиола за превъзбуденото му
Коментари Харесай

ФА се произнесе по случая с Гуардиола

Английската футболна асоциация не наказа Джосеп Гуардиола за превъзбуденото му държание след края на дуела сред неговия Манчестър Сити и Саутхамптън (2:1) на 29 ноември. Тогава мениджърът се втурна на терена и стартира да води жарък диалог с Нейтън Редмънд от състава на противника. От ФА са изслушали обяснението на Пеп, след което са решили, че няма защо да го глобяват.

Още преди дни и Гуардиола, и самият Редмънд разкриха защо са си говорили. Наставникът на Сити е похвалил младия англичанин за качествата му, като в това време е изразил разочарованието си, че той и неговите съотборници не са атакували отбора от Манчестър, а са се защитавали. “Ти си добър футболист и през предишния сезон напряко ни разруши. Оттогава те проследявам. Трябва обаче да играеш с по-голямо самочувствие, да вдигнеш глава и да вярваш в себе си”, били думите на Гуардиола.
FA accepts Pep Guardiola’s version of events for Redmond incident https://t.co/DML9CE2Aj3
— Irish Times Sport (@IrishTimesSport) December 4, 2017

След това испанецът добави, че мъчно може да се управлява и се извини. Ако от ФА го бяха санкционирали, той най-вероятно нямаше да може да води тима си от пейката в дербито против Манчестър Юнайтед, което е идната неделя. Премиър лийг 14 кръг, сряда 29 ноември  Манчестър Сити 2:1краен резулат  Саутхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР