Английската футболна асоциация иска обяснение от Джосеп Гуардиола за разговора

...
Английската футболна асоциация иска обяснение от Джосеп Гуардиола за разговора
Коментари Харесай

Поискаха официално обяснение от Пеп за онзи разговор

Английската футболна асоциация желае пояснение от Джосеп Гуардиола за диалога му с Нейтън Редмънд след края на миналия мач на Манчестър Сити против Саутхамптън. Камерите уловиха по какъв начин испанецът приказва разпалено, до момента в който футболистът на “светците” се усмихва.

Не е ясно в този момент дали ръководители в британското състезание приготвят наказване за мениджъра, само че е реалност, че той има период до понеделник да даде публично пояснение.

Иначе и самият Пеп, и самият Редмънд към този момент разкриха защо са си говорили. Наставникът на Сити е похвалил младия англичанин за качествата му, като в това време е изразил разочарованието си, че той и неговите съотборници не са атакували отбора от Манчестър, а са се защитавали. “Ти си добър футболист и през предишния сезон напряко ни разруши. Оттогава те проследявам. Трябва обаче да играеш с по-голямо самочувствие, да вдигнеш глава и да вярваш в себе си”, били думите на Гуардиола.
Pep Guardiola explains what he said to Nathan Redmond (23):

" I said how good a player he is. Last season he destroyed us here. I realised how good he is. "

" He could not attack because they defended all the time. " pic.twitter.com/NZLJlj9obu
— Scouted Football (@ScoutedFtbl) November 30, 2017

На това Редмънд дал отговор, че просто спазвал напътствията на своя управител. Саутхамптън загуби мача с 1:2 с гол в добавеното време.

Днес Пеп съобщи, че не може да се управлява. " Извинявам се, скърбя. Сторих същото и с Йошуа Кимих в Байерн. Не съумявам да се управлявам. Дано да се поправя. Ще обясня на ФА всичко. Ако не ми имат вяра обаче, не знам какво въобще вършим тук. Да отменяме конференциите и единствено да си играем мачове ", съобщи някогашният треньор на Барселона.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР